SOBRE NOSALTRES...

Cal Violí som una empresa familiar que generació rere altra s’ha dedicat a l’ofici de pagès, conreant les terres dels nostres avantpassats, adaptant-nos al pas del temps. Per això actualment ofereix una àmplia gamma de productes que oscil·la des del cultiu d’oliveres centenàries fins a les plantacions de fruiters.

Aquesta tasca es compagina amb la confecció i distribució de fruita pròpia a mercats centrals, fet que ens permet oferir un producte collit en el seu punt òptim de maduració i en el mínim espai de temps (1 dia) per tal que pugui ser a disposició del client, oferint així una fruita de qualitat amb tot el seu aroma i sabor “com acabades de collir”.

D’ençà l’any 2004, l’empresa familiar va apostar per la transformació de la fruita fresca (I gamma) procedent íntegrament de la pròpia explotació, en aliments processats com són les melmelades i els sucs de fruita 100% naturals i artesans (II gamma). Amb la satisfacció de poder-vos fer arribar lo millor i el més natural d’aquesta terra a tots els clients.